Et underholdende og oplysende show om alt det, der kan slå os ihjel - med gode råd og tips til, hvordan vi alligevel overlever.

Historiker og katastrofeforsker Rasmus Dahlberg er en guldgrube af fakta, råd og anekdoter, og Anders Lund Madsen er bare virkelig meget nysgerrig (og en smule bekymret), når de to mænd for første gang optræder sammen på en scene i danmarkshistoriens første og største show om alt det, der kan gå galt. Vi er med i cockpittet, førerhuset og brandbilen, når katastrofen rammer, og lærer om menneskelige fejl og teknologiske svagheder. I showets første del får publikum historierne om verdens ti fedeste katastrofer i formatet kendt fra hit-podcasten ”Fyrre fede katastrofer”. Anden del zoomer ind på lokalområdets katastrofehistorie og risikoprofil: Hvordan ser det egentlig ud med f.eks. oversvømmelser, kemiske fabrikker og risiko for vildt vejr i tilhørernes nærområde? Endelig får publikum masser af gode råd med hjem til, hvad man skal gøre og ikke gøre, når katastrofen rammer én selv en dag.

For det gør den jo. Lad os nu være ærlige. Og derfor skal du ikke spørge dig selv, om du har råd til at opleve Dahlberg & Madsens show ”Når Katastrofen Rammer”. Du skal derimod spørge dig selv, om du har råd til IKKE at have oplevet Dahlberg & Madsens show, når katastrofen rammer.

Se datoer
Ledige billetter

Anders Lund Madsen & Rasmus Dahlberg

Når Katastrofen Rammer

Næste show

29. okt 2022

Pris

350 DKK

Skråen i Nordkraft

Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg
Se på Google Maps

Vigtige praktiske informationer til arrangementet

Læs mere

Datoer

lørdag • Skråen

29.10.2022

Kl. 20:00
Ledige billetter
Type

Siddeplads

Pris

350 DKK

Dørene åbner

19:00

Andre arrangementer lige nu

Nyt fra Skråen

Hold dig opdateret.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

  Besøg vores Facebook

  Praktiske informationer

  Kom i god tid

  Dørene åbnes typisk 1 time før koncerten eller showet - tjek din billet her står info, ligesom de også står under det enkelte arrangement.

  Ved siddepladser gælder "først til mølle" princippet, med mindre det er nummererede siddepladser. Er I flere der skal sidde sammen er det derfor en god ide at komme i god tid, hvilket vil sige når dørene åbnes.

  Der er altid begrænsede siddepladser, også ved ståkoncerter. Her gælder også "først til mølle" princippet.

  Skråen bestræber sig altid på at starte koncerten til tiden.

  Hav din billet klar

  Vi scanner billetten i indgangen – så hav venligst din billet klar.

  Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet.

  Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken – så er den nemmere at scanne. Hvis din telefons skærm er i stykker, kan det give problemer med at scanne billetten, så print venligst din billet, hvis din skærm er i stykker.

  Vi kan ikke scanne et printscreen af din billet, så download det i stedet for.

  Har du flere spørgsmål

  Har du spørgsmål til parkering, ledsagerordning eller andet, kan du sikkert finde svaret under INFO lige herunder.

  Ellers er du velkommen til at skrive til billetsalg@skraaen.dk