Band battle 2023

Band Battle 2023

OBS! Ansøgningsfrist d. 6. februar. Ansøg via dette link

Band Battle på Skråen er en hyldest til det Nordjyske musikliv hvor "Årets Nordjyske Songwriter" og "Årets Nordjyske Live Band" kåres. Den traditionsrige fejring er i år nr. 37 af sin slags, og intet tyder på at der er kommet mindre musikalsk talent i Nordjylland med årene!

 

Band Battle er en karrierebooster til det musikalske vækstlag hvor deltagende har muligheden for at modtage sparring fra professionelle fagfolk og ikke mindst muligheden for at blive hørt live!

 

Alle musikalske genre har mulighed for at deltage, uanset om man spiller på traditionelle instrumenter eller producerer musik på computer eller lignende. Alle aldersgrupper er velkomne.

 

Frem til 6. februar kan man ansøge ved at indsende musik, eller tilmelde sig de indledende runder. Deltagere offentligøres senest d. 13. februar. Der kan ansøges om deltagelse i de to kategorier ”Songwriter” og ”Bands”, hvor der dystes om en samlet præmiepulje på over 80.000 kr.

 

Find mere information vedrørende tilmelding og ansøgningskriterier via linket øverst på siden.

 

Vi glæder os til at høre din/jeres musik!

 

Vinderne modtager bland andet 10.000 kr. i kolde kontanter, live videoproduktion samt mulige koncertoptrædende på Aalborgs store scener. Hen over sommeren har tidligere Band Battle deltagere spillet for op til 5000 publikummer, som support for Dizzy Mizz Lizzy, Benal, Nik og Jay, Jonah Blacksmith og mange andre.

 

Af tidligere Band Battle deltagere kan man blandt andet finde The Blue Van, Rikke Thomsen, Hjalte Ross, Ginne Marker, Angående Mig og mange flere Nordjyske artister.

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Mark Kühn

Tlf: 60 65 11 21

mark@skraaen.dk

MARTIN BUSTER

Vinder af Songwriters Battle 2022