Poul Krebs

I KREBSENS VENNEKREDS

En helt unik Poul Krebs-weekend på Skraaen Nordkraft i Aalborg den 29. og 30. september 2017.

Poul Krebs i seks forskellige setups på to dage!  

Poul Krebs udgiver den 29. september det nye album ”Maleren og delfinerne på bugten” – og fejrer det med at lave et helt unikt koncertarrangement på et af hans all time favoritspillesteder: Skraaen Nordkraft i Aalborg. Der er tale om en to dages mini-festival hvor publikum kan opleve Poul Krebs i seks forskellige set ups i løbet af de to dage.

I KREBSENS VENNEKREDS – PROGRAMMET:

Fredag aften starter Poul Krebs med solo at præsentere sit nye album, incl. akustiske smagsprøver på de stærke sange. Senere på aftenen tager bandet over – med en helt særlig album-koncert, hvor de spiller et af Pouls store albums fra ende til anden.

Lørdag eftermiddag starter med en special præsentation af ”Maleren og delfinerne på bugten” – der vil blive afspillet på et state-of-the-art anlæg efterfulgt af en interviewsession, hvor Poul Krebs fortæller om arbejdet med det nye album og de nye sange. Senere lørdag eftermiddag byder Poul velkommen til en eksklusiv House Of Songs koncert – hvor nogle af hans internationale venner og kollegaer spiller og fortæller om dette helt særlige sangskriver-fællesskab.

Lørdag aften starter med en koncert hvor Poul Krebs og hans faste band spiller hele det nye album – og det hele slutter med en Galla & Greatest Hits-koncert, hvor en række markante gæstesolister dukker op undervejs. Der vil kun være omkring 900 billetter til salg til arrangementet.

Billetterne koster 1015,- kr. – inkl. signeret udgave af ”Maleren og delfinerne på bugten” album og med adgang til hele arrangementet.

Der kan ikke købes billetter til enkelte dele af programmet. I Krebsens Vennekreds bliver eneste lejlighed for at høre Poul Krebs og band i løbet af efteråret 2017!

Køb billet

Dato

Tid

29/09/17 kl. 20:00

30/09/17 kl. 14:30

30/09/17 kl. 20:00

Pris

unum. siddepladser 1.015,00 kr


Sted

Royal Stage

Tidsplan

Fredag

Dørene åbnes: kl. 19.00
Koncert: 20.00

 

Lørdag

Dørene åbnes: kl. 13.30
Koncert: kl. 14.30

Dørene åbnes: kl. 19.00
Koncert: kl. 20.00

 

Ved køb af billet skal du vælge om du vil have det nye album som CD eller LP

 

Koncerten præsenteres i samarbejde med:

Jutlander Bank

Universal Music

Skandinavian