Kim Larsen & Kjukken

+ Souvenirs

Med sine fynske legekammerater i Kjukken, starter Kim Larsen turbussen op i slutningen af maj, og spiller koncerter over sommeren til slutningen af august. Koncerterne vil blive en generøs musikalsk rundtur i Kim Larsens store sangkatalog, og vil dermed repræsentere sange fra hele den mere end 45 år lange karriere. 

 

Kim Larsen & Kjukken spiller to gange i Skovdalen i år, og den første koncert er udsolgt. Kim Larsen er populær som aldrig før i Aalborg. To udsolgte koncerter i Royal Stage i december blev det til, og som vi og de mange publikummer kunne konstaterer så er Kim Larsen & Kjukken tændte, velspillende, veloplagte og sultne som aldrig før.

 

SOUVENIRS

Souvenirs med Sofie Bonde og Nils Torp spiller inden Kim Larsens går på scenen. De slog igennem i 1994 med sange som “Han tog et nattog”, “Jeg troed’ du var hos Mikael”, “I et sommerhus” og “Jeg hader Susanne”. 

Med udgangspunkt i landsbyen Suldrup i Himmerland har gruppen formået at gøre sig til talsmænd for livet i provinsen - i lun og underspillet solidaritet med såkaldt almindelige danskere - der jo sjældent er så almindelige endda.

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

ståpladser 370,00 kr


Sted

Skovrock

Tidsplan

Dørene åbner: kl. 18.30

Koncerten starter: kl. 20.00

Arrangør: Skråens Venner