Kim Larsen & Kjukken

+ Souvenirs

Med sine fynske legekammerater i Kjukken, starter Kim Larsen turbussen op i slutningen af maj, og spiller koncerter over sommeren til slutningen af august. Koncerterne vil blive en generøs musikalsk rundtur i Kim Larsens store sangkatalog, og vil dermed repræsentere sange fra hele den mere end 45 år lange karriere. 

 

Kim Larsen & Kjukken spiller to gange i Skovdalen i år, og den første koncert er udsolgt. Kim Larsen er populær som aldrig før i Aalborg. To udsolgte koncerter i Royal Stage i december blev det til, og som vi og de mange publikummer kunne konstaterer så er Kim Larsen & Kjukken tændte, velspillende, veloplagte og sultne som aldrig før.

 

SOUVENIRS

Souvenirs med Sofie Bonde og Nils Torp spiller inden Kim Larsens går på scenen. De slog igennem i 1994 med sange som “Han tog et nattog”, “Jeg troed’ du var hos Mikael”, “I et sommerhus” og “Jeg hader Susanne”. 

Med udgangspunkt i landsbyen Suldrup i Himmerland har gruppen formået at gøre sig til talsmænd for livet i provinsen - i lun og underspillet solidaritet med såkaldt almindelige danskere - der jo sjældent er så almindelige endda.

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

11/08/17 kl. 20:00 Udsolgt

12/08/17 kl. 20:00 Udsolgt

Pris

ståpladser 370,00 kr


Sted

Skovrock

Tidsplan

Dørene åbner: kl. 18.30

Koncerten starter: kl. 20.00

Arrangør: Skråens Venner