Burhan G+ Infernal

Support: What A Month

Fredag 18. aug. er der dobbeltkoncert og showtime i Skovdalen med topnavnene BURHAN G og INFERNAL.

 

Burhan G udsendte i november det nye album "Pas På Pigerne". Der er skruet ned for balladerne og op for ballademageren Burhan, som oser af kækt musikalsk overskud.

 

En livekoncert med Burhan G er altid en stor oplevelse. Også denne gang flytter Burhan G grænser for liveoplevelsen for publikum. Overskriften er “showtime” og det bliver det med garanti. Der kommer til at være håndplukkede musikere fra hele verden som i fællesskab kommer til at skabe et show som Burhan G vil have det og vigtigst af alt forhåbentligt også som publikum vil have det.

 

Infernal har de seneste år leveret kæmpe fester til Fredagsfest i Karolinelund. Nu skruer de endnu mere op for festmaskinen og kommer med den store produktion i Skovdalen. Efter fire års udgivelsespause er de nu tilbage med nyt materiale. Duoen savnede inspiration i deres gamle omgivelser – og har på det seneste skrevet og produceret med folk, der bl.a. har arbejdet med Rihanna og Sam Smith. Nyeste single fra Line og Paw hedder ”Hurricane” og præsenterer en varm udgave af Infernal med en god dosis Tropical House indover.

 

Infernal brød igennem herhjemme allerede i sidste halvdel af 90erne, hvor singler som “Kalinka” ramte hårdt på dansegulvene. Hitstrømmen fortsatte med “From Paris To Berlin”, der siden er udgivet i mere end 35 lande verden over. Seneste studiealbum var ”Fall From Grace” i 2010 og ”Speakers” (2011 i samarbejde med Kato). Nu er de så tilbage med fornyet kraft og vanlig appetit på at lave musikken til din næste fest.      

 

Køb billet
Besøg kunstnerens

Dato

Tid

18/08/17 kl. 20:00

Pris

Ståpladser 245,00 kr


Sted

Skovrock

Tidsplan

Dørene åbner: kl. 18.30

Musikken starter: kl. 19.00 

Arrangør: RIM